Ervaringen

Alies

, ,

Alies, 42 jaar, zelfstandig creatief communicatie-adviseur
En dan is op je 40ste je medisch dossier een aardig boekwerk geworden. Je hebt je schaatsen in de wilgen gehangen. Je tennisracket dreigt een stofnest te worden. Migraine, ACNES (zenuwpijn in je buik), blessure na blessure. Kwakkel, kwakkel. Niet leuk. Een vriendin adviseerde shiatsu. Op IJburg zit een goeie […]

Simone

,

47 jaar, gescheiden, fulltime baan, fulltime huishouden, in bezit van puber, hond en samenwonende uithuizige vriend. Heeft last van slapeloosheid en tal van vage lichamelijke en psychische klachten. Vreest voor de overgang, fysiek en mentaal verval en uiteindelijke dood. Twijfelt aan zichzelf en haar toekomst. Gelooft niet in huisartsen met pilletjes...

Jan

, ,

Mijn buurman – die goede ervaringen met Louis heeft – wees mij op Shiatsu als een goed alternatief voor de verlichting van mijn lichamelijke ongemak. Ik heb sinds een jaar of 10 in toenemende mate last van artrose in mijn nek, schouders, rug en handen.

Ditte

,

Al bijna 7 jaar kom ik regelmatig voor de shiatsu behandeling bij Louis. In het begin had ik erg last van beginnende RSI klachten door veel computerwerk icm stress. Veel last heb ik van mijn schouders & nek. Afgelopen jaar ben ik tijdens mijn zwangerschap ook gewoon onder behandeling gebleven.

Marleen

, , ,

Kabeltouw als ruggegraat, betonnen schouders, duizelingen door hyperventilatie en een spastische darm. Eigenlijk zaken die ik allemaal als heel erg normaal beschouw. Het is ook niet makkelijk voor te stellen dat het écht anders kan.

Wilma

Toen ik zwanger was, dacht ik dat ik beter kon stoppen met de massages, aangezien je een groot deel van de massage op je buik ligt. Maar Louis vertelde me dat dit niet nodig was en in plaats van de standaard rug/buikligging, lag ik nu in zijligging en dat ging prima!

Femke

, ,

Een aantal grote projecten, met veel schermuren, hebben mij een hele leuke tijd op mijn werk maar helaas ook flinke schouderklachten opgeleverd. Ik had daar al eerder last van gehad maar meestal was dat met een warmtepleiter of een massage van de fysiotherapeut weer op te lappen. Na het laatste project was het echt mis, elke dag zat ik met pijn achter mijn bureau en probeerde tevergeefs van de spierspanning en pijn af te komen.

Sarah

Na in het verleden al enkele shiatsu-behandelingen te hebben gehad, ben ik ruim een jaar geleden bij Louis gekomen voor behandelingen. Sindsdien krijg ik gemiddeld een keer per maand een behandeling.

Eveline

In mijn werk is het altijd hollen of stilstaan. Ook de werktijden zijn behoorlijk onregelmatig. Ik merk het altijd meteen aan mijn lichaam wanneer de stress of spanning teveel dreigt te worden. Dan krijg ik pijn in mijn onderrug en werken mijn darmen minder goed (verstopping).

Chantal

Ik had al bijna een jaar last van migraine om de 2/3 weken, toen mijn vader dit had gevonden: shiatsu. Toen ik de eerste keer kwam vond ik het best wel spannend want ik wist helemaal niet wat die ging doen en of het pijn zou gaan doen.