shiatsu20140622_2631
shiatsu20140622_2633
shiatsu20140622_2645
shiatsu20140622_2644
shiatsu20140622_2640
shiatsu20140622_2646
IMG_4632
IMG_4645
IMG_4647
IMG_4649
IMG_4675

Workshops

Shiatsu Rotterdam organiseert jaarlijks een aantal eendaagse en meerdaagse shiatsuworkshops. In deze workshops komen de beginselen van Shiatsu aan bod en leert u op een verantwoorde manier een Shiatsumassage te geven. Heeft iemand in uw omgeving last van bepaalde klachten dan kunt u met uw kennis en vaardigheden de eerste verlichting brengen. U leert letterlijk de vinger op de zere plek te leggen.

In de workshops leert u wat Shiatsu is en hoe het werkt. Een correcte lichaamshouding, meditatie, ademhalingsoefeningen en stretching vormen een integraal onderdeel van de cursus.

Gezamenlijke gezonde maaltijden en ervaringen uitwisselen onder het genot van een drankje completeren de workshops. Kortom, meters maken met de duimen in een goede omgeving!!

Nieuwsbrief


Wilt u op de hoogte gehouden worden van de workshops van Shiatsu Rotterdam meldt u dan aan voor de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Aanmelden

Workshopprogramma


februari 2015: meerdaagse shiatsuworkshop Ameland
(onder voorbehoud)

Workshopprogramma

Heel mooi weekend vond ik het! Het was prachtig qua opzet: balans, techniek, adem, conditie, doen! (…) Feest was leuk (had het effe gezegd, dan had ik hakken meegenomen!), huis was prima (heerlijk die sauna!), eten zalig, muziek (en the volume) helemaal de bom, lesruimte fijn, groep en groepsgebeuren leuk en prima‚Ķ Ook de vrije tijd was voldoende; ik heb geen moment gedacht dat ik meer tijd voor mezelf wilde hebben..
Annechien, over de meerdaagse Shiatsuworkshop Ameland 2014
Ik heb geweldig van de workshop genoten. Ameland voegt naar mijn mening zeker iets toe, aangezien het mij echt het gevoel gaf dat ik even helemaal ‘weg’ was, en er dus minder afleidingen waren, waardoor ik heel gefocussed met de lessen bezig was, en het idee had dat er direct een nauwere band met de groep was. Het aantal lessen, de soort lessen en het feit dat dit verdeeld werd over jullie drieen, zijn mij heel goed bevallen. Er was meer dan voldoende begeleiding en ruimte om vragen te stellen. De inhoud van de lessen en snelheid zijn mij ook goed bevallen. Opvallend vond ik dat het al zo snel duidelijk werd dat degene die behandeld werd, zo goed kon voelen wanneer de behandelaar zich comfortabel/ontspannen voelde.
Sarah, over de Meerdaagse Shiatsuworkshop Ameland 2014
Ik vond het helemaal top. Veel geleerd, vooral ademhaling en weer terug bij je eigen kern komen. Ga ik mee aan de slag. Een extra workshop voor opfrissen zou prima zijn: leuk als het er komt.
Jan, over de meerdaagse Shiatsuworkshop Ameland 2014