Diversen

Alies

, ,

Een dag later voelen andere stukken in mijn lijf een stuk beter aan. Een paar behandelingen later is de zenuwpijn  gereduceerd tot een kwaaltje dat af en toe opspeelt.

Simone

,

Het is een proces... Maar de behandelingen van Louis brengen mijn geest en lichaam heel langzaam weer terug bij mijzelf. Na een behandeling voel ik mij als herboren, energiek en fris.

Marleen

, , ,

Kabeltouw als ruggegraat, betonnen schouders, duizelingen door hyperventilatie en een spastische darm. Eigenlijk zaken die ik allemaal als heel erg normaal beschouw. Het is ook niet makkelijk voor te stellen dat het écht anders kan.

Anne Karin

, , ,

Ongeveer anderhalf jaar na een 'knullig' verkeersongeluk ben ik naar Louis gegaan, nu anderhalf jaar geleden. Door een hersenkneuzing en hersenbloeding heb ik blijvende hersenschade.

Maarten

, , ,

Ik had al RSI voordat het uitgevonden was. Het was de tijd dat de computer zijn intrede deed, en toen ik 1993/94 afstudeerde had ik anderhalf jaar achter mijn eerste - monokleuren - beeldscherm doorgebracht. Ik haalde mijn bul met RSI in mijn schouders, armen en handen.