Huisregels

 • Afspraken
  Shiatsu Rotterdam werkt uitsluitend met behandelingen volgens afspraak. U kunt afspraken online, via e-mail of telefonisch maken.
 • Het te laat komen voor een afspraak
  Bij te laat verschijnen op een afspraak loopt u het risico dat de behandeling niet geheel volgens planning kan worden voltooid.
 • Annuleren/wijzigen van een afspraak
  U kunt een afspraak uiterlijk 48 uur van tevoren annuleren of wijzigen, dat kan via de link in de e-mail met de afspraakbevestiging. Zegt u een afspraak niet of niet tijdig af, dan zal de voor u gereserveerde tijd in rekening worden gebracht. Bent u niet in deze gelegenheid uw afspraak te wijzigen of annuleren via de link in de bevestigingsmail dan kunt u ook een sms of e-mail sturen, denkt u er wel aan dat tijdstip van binnenkomst bindend is voor de 48-uursregeling (let op, deze regeling geldt ook bij ziekte).
 • Spoedgevallen
  Wanneer u met spoed behandeld wilt worden neemt u dan telefonisch contact op met Shiatsu Rotterdam. Indien mijn agenda het toelaat probeer ik zo snel mogelijk een afspraak te plannen. Bij spoedgevallen is het mogelijk dat een spoedtarief wordt gefactureerd (bijvoorbeeld in het weekend).
 • Betalingen & factuur
  Na de behandeling krijgt u een factuur, deze dient u direct contant of per PIN te betalen. U kunt uw factuur daarna zelf declareren bij uw zorgverzekeraar (meer info over vergoedingen).
 • Kopie factuur
  Een factuur wordt eenmalig  verstrekt direct na de behandeling. Ik raad u aan een kopie te maken voordat u de factuur indient bij uw verzekering.
Wat me tenslotte aanspreekt in Louis zelf is dat hij Shiatsu heel nuchter benadert; als een wetenschap – die je overigens intuitief toepast. Het ontknopen van energiebanen is bij hem net zo concreet als het masseren van een stijve nek.
Maarten, 39 jaar
Shiatsu van Louis is een beetje Rotterdams; niet zweverig maar praktisch en met een gezellige beat op de achtergrond. Ik raad een massage dan, ook voor ontspanning, (regelmatig) aan iedereen aan.
Femke
Ik wist eigenlijk niet eens meer dat het mogelijk was om zonder zo’n zeurderig gevoel in je rug rond te lopen, maar na een paar massages was dat toch het geval. Maar niet alleen de klachten verminderen, het voelt goed om die tijd voor jezelf te nemen.
Elise, 29 jaar