Projectomschrijving

Femke, Secretaresse

‘Een aantal grote projecten, met veel schermuren, hebben mij een hele leuke tijd op mijn werk maar helaas ook flinke schouderklachten opgeleverd. Ik had daar al eerder last van gehad maar meestal was dat met een warmtepleiter of een massage van de fysiotherapeut weer op te lappen. Na het laatste project was het echt mis, elke dag zat ik met pijn achter mijn bureau en probeerde tevergeefs van de spierspanning en pijn af te komen.

Bij mijn moeder in Arnhem heb ik eerder een Shiatsu massage gehad en dat was goed bevallen; een complete massage die goed pijnpunten aanpakt. Via een goede google-zoek actie kwam ik op de site van Louis terecht.

De massages van Louis hebben me vaak van flinke pijn, die doortrok tot hoofdpijn en snel geïrriteerde reageren, afgeholpen. Louis heeft mij geadviseerd om naast de massages ook te gaan sporten. Ik loop niet over van sportief enthousiasme maar uiteindelijk heeft hij mij over weten te halen. Ik sport nu sinds enige tijd begeleid door een sportfysiotherapeut en ben samen met de massages een aardig eind op weg. Ik begin het sporten zelfs leuk te vinden. Als ik goed oplet en bijhoud zit ik nu vaak pijnvrij achter de computer.

Met de Shiatsu massage krijg je een gehele lichaamsmassage die je voelt en voelt werken. Shiatsu van Louis is een beetje Rotterdams; niet zweverig maar praktisch en met een gezellige beat op de achtergrond. Ik raad een massage dan, ook voor ontspanning, (regelmatig) aan iedereen aan.’