Bereikbaarheid & locatie

Shiatsu Rotterdam is gevestigd op het Rotterdamse schiereiland Katendrecht. Een wijk die tot ver in de jaren tachtig vooral bekend stond als zeemanskwartier, hoerenbuurt en Chinatown. De afgelopen jaren groeide de Kaap uit van een probleemwijk naar een hippe plek en gewilde woonwijk door grootschalige renovatie, nieuwbouw en de komst leuke restaurants, bijzondere winkels en dergelijke. Door de aanleg van de Rijnhavenbrug tussen de Wilhelminapier en het Deliplein is wijk per fiets en te voet op steenworp afstand van het Rotterdamse centrum komen te liggen.

Adres

Shiatsu Rotterdam
Brede Hilledijk 566
3072 NK Rotterdam

Parkeren

Shiatsu Rotterdam heeft geen eigen parkeergelegenheid maar u kunt uw auto parkeren op de Brede Hilledijk en zijstraten. Normaliter levert het geen problemen op een parkeerplaats dichtbij te vinden. Vanaf 29 juni 2015 wordt op Katendrecht overal betaald parkeren ingevoerd. Het betaald parkeren geldt van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 23:00 en op zondag van 12:00 tot 23:00. U kunt betalen met pin bij de parkeerautomaat of met 06-parkeren (bv via de app parkmobile), het tarief is €0,50 per 18 minuten (€2,50 per uur).

Bereikbaarheid per Openbaar Vervoer

Shiatsu Rotterdam ligt op circa 10 minuten loopafstand van metrostation Rijnhaven, bus 77 richting (Zuidplein – SS Rotterdam) stopt op 50 meter van de praktijkruimte.