Nek/schouderklachten

Gerda

, ,

Op aanbeveling van mijn zoon bij Louis terechtgekomen met schouderklachten waar fysio en osteopaat niet hielpen. Zijn aanpak gedurende een aantal sessies leidde tot het verdwijnen van de pijn.

Jan

, ,

Mijn buurman – die goede ervaringen met Louis heeft – wees mij op Shiatsu als een goed alternatief voor de verlichting van mijn lichamelijke ongemak. Ik heb sinds een jaar of 10 in toenemende mate last van artrose in mijn nek, schouders, rug en handen.

Ditte

,

Al bijna 7 jaar kom ik regelmatig voor de shiatsu behandeling bij Louis. In het begin had ik erg last van beginnende RSI klachten door veel computerwerk icm stress. Veel last heb ik van mijn schouders & nek. Afgelopen jaar ben ik tijdens mijn zwangerschap ook gewoon onder behandeling gebleven.

Femke

, ,

Een aantal grote projecten, met veel schermuren, hebben mij een hele leuke tijd op mijn werk maar helaas ook flinke schouderklachten opgeleverd. Ik had daar al eerder last van gehad maar meestal was dat met een warmtepleiter of een massage van de fysiotherapeut weer op te lappen. Na het laatste project was het echt mis, elke dag zat ik met pijn achter mijn bureau en probeerde tevergeefs van de spierspanning en pijn af te komen.

Anne Karin

, , ,

Ongeveer anderhalf jaar na een 'knullig' verkeersongeluk ben ik naar Louis gegaan, nu anderhalf jaar geleden. Door een hersenkneuzing en hersenbloeding heb ik blijvende hersenschade.

Elise

Ik had al lange tijd last van nek en rug door veel werken achter de computer. Ook begonnen RSI klachten zich voor te doen.

Maarten

, , ,

Ik had al RSI voordat het uitgevonden was. Het was de tijd dat de computer zijn intrede deed, en toen ik 1993/94 afstudeerde had ik anderhalf jaar achter mijn eerste - monokleuren - beeldscherm doorgebracht. Ik haalde mijn bul met RSI in mijn schouders, armen en handen.